Podcasten min «30 minutter inn i fremtiden» har hatt en liten pause, men nå drar jeg i gang igjen med nye spennende gjester. Praten skal fortsatt handle om fremtiden og hva vi mener er viktig å fokusere på nå.

Sesongens første episode er med Ted Souder som jeg traff på en konferanse i fjor. Ted er i dag rådgiver og holder foredrag verden rundt om nye forretningsmodeller og den digitale utviklingen. Ted har jobbet mange år som leder langt opp i systemet i Google og har mange tanker og ideer om hva vi bør fokusere på nå!

Lytt her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..