Det er mange ting jeg har lyst til å prøve og utforske. Jeg søker etter spennende utfordringer jeg kan være med på å starte opp. Gjennom dette arbeidet treffer jeg også fantastisk mange fine folk som jeg lærer utrolig mye av.


I 2021 ble jeg invitert inn i IDEAS Lab. Dette er et initiativ og samarbeid mellom Høyskolen Kristiania: School of Economics, Innovation and Technology (SEIT) og School of Communication, Leadership and Marketing (SCLM). Målet er å fremme forskning og kunnskap om verdien av teknologi for økonomien og for samfunnet.


I 2021 gikk jeg inn som medeier i Oslo Hiking. Oslo Hiking tilbyr fotturer, padleturer, overnattingsturer, og skreddersydde turer i Oslomarka med erfarne turledere. De arrangerer turer både for bedrifter og privatpersoner, og alle turene starter ved tigeren på Oslo S.


I 2020 startet jeg opp Amesto Marketing AS sammen med Amesto Group og er nå en del av deres intrapenør program. Amesto Marketing er et selskap som leverer markedsføringstjenester og har etablert et streaming studio sentralt i Oslo.


I 2020 startet Josh Stinton og jeg opp podcasten «A walk in the park – with Eirik & Josh«. Dette er en podcast på engelsk og vi snakker om utfordringer, endringer, motivasjon og mestring.


I 2020 fikk jeg være med å starte selskapet Springboard Martech AS. Springboard investerer i nordiske tidligfase-selskaper med en tydelig martech-satsing. I tillegg bistår vi investorer, tech-selskaper, annonsører og andre som ønsker innsikt i nordisk martech.


I 2018 ble jeg kontaktet av advokat Christian Bendiksen fra Brækhus Advokater og spurt om jeg ville være med å skrive bok om kunstig intelligens og juss. Christian og jeg er vel noe av det mest forskjellige man kan tenke seg, men bok ble det (takket være ham) og en fantastisk reise fra start til slutt. Boka heter «Når juss møter AI«


I slutten av juni 2019 lanserte jeg min egen podcast. «30 minutter inn i fremtiden» er et program hvor jeg hver uke har en ny gjest. Gjesten og jeg snakker om det de mener er viktig å fokusere på nå og i de nærmeste 5 årene.


Sammen med Hans-Petter Nygaard-Hansen har jeg hver måned en sending vi kaller «oppgradert med Eirik og Hans-Petter«. I dette programmet snakker vi om dingser vi har testet, dingser vi ønsker oss og dingser vi skulle ønske fantes.Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..