Noen dager på jobb er mer gøy enn andre dager!

For ikke lenge siden skulle jeg lede Finn.no Driv 2022. I år var vi på Latter i Oslo og en av gjestene som kom var selveste Atle Gulbrandsen som er programleder for Formel 1 (i tillegg til stort sett alt annet av motorsport også), og som nærmest har blitt Formel 1s ansikt her i Norge. Atle var i tillegg supersporty og stilte opp på et lite race mellom ham og meg hos Harald Huysman Karting . Hvordan det racet gikk kan du rett og slett se her hvis du vil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..