Jeg er glad i å høre på musikk når jeg jobber. På kontoret har jeg en god gammeldags forsterker og platespiller og kjempe bra høytalere.

Frem til nå har jeg brukt mitt gamle Apple AirPort WiFi med en basestasjon og to AirPort Express. Det fine med disse er at de har analog lydutgang som gjør at jeg har hatt en Express koblet til forsterkerne og da gjennom AirPlay har kunnet streame fra mac-en, iPhone eller iPad fra hvilken musikktjeneste jeg vil. Problemet med AirPorts er at de er gamle og støtter ikke siste nytt og har gått ut av produksjon. Nå har jeg byttet de ut, men da oppstod utfordringen med at jeg mistet mulighet til å streame musikk.

Jeg søkte litt som man jo gjør, og kom først over en dings til ca. 3500,- hos en av lydspesialistene. Jeg var i ferd med å bestille, men syntes liksom det var litt voldsomt for noe så enkelt. Så en liten kjapp tur innom Kjell & Company, og der hadde jammen i meg en liten fin dings fra Belkin “Soundform connect audio adapter with AirPlay 2” til 999,-.

Ble også litt imponert over installasjon. Man plugger inn strøm og minijack rette i forsterkeren. Hold telefonens NFC leser over dingsen og følg instruksjonen. Tok ca. 2 minutter og lyden strømmer nå ut som aldri før. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..