For noen uker siden ble jeg gjort oppmerksom på en helt fantastisk tjeneste. Eller det er vel nærmere et prosjekt enn en tjeneste, nemlig musikktjenesten Mubert. Mubert er ikke en radio og ikke en samling musikk som noen laster opp, det er rett og slett en smart algoritme som komponerer musikk der og da.

screen-shot-2017-02-05-at-17-04-28

Du kan velge mellom forskjellige «themes» som endrer type musikk mubert komponerer.

Jeg her blitt litt hekta og bruker mubert ofte mens jeg sitter og jobber. I tillegg har vi brukt mubert som bakgrunnsmusikk i forbindelse med arrangementer og seminarer, fungerer som en drøm. Test ut på http://mubert.com/en/.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..