Blir man i bedre form av Withings Body Cardio Scale?

I dag har jeg pakket opp min nye baderomsvekt, eller Body Cardio Scale som det jo så fint heter. Denne fantastiske vekten (for det er den) måler jo ikke bare vekten min, men tar også med fettprosent, total mengde vann i kroppen, puls, muskelmasse og benmasse. Alt dette overføres kjekt å greit til Whitings appen hvor jeg har jeg kan følge med på utviklingen for kroppen min over tid. Dataene kan også overføres til Apple Health, så nå er det mange flotte kurver å følge med på.

IMG_8827

Spørsmålet er jo om man blir i bedre form av denne dingsen? Jeg i et par år hatt forgjengeren til denne vekten, og jeg må innrømme at jeg har blitt langt mer bevist på vekta mi. Jeg har ikke et sykelig forhold til vekten, men jeg syntes det er gøy å se at det faktisk fungerer å spise litt sunnere og trene litt mer. I tillegg er det jo ikke tvil om at jeg syntes det er gøy med ting som kan kobles til nettet, og når man i tillegg kan få disse greiene til å snakke sammen, eller å gjøre ting basert på hendelser i en av de andre dingsene så blir det ekstra gøy. Withings produkter er intet unntak, og som jeg skrev om i innlegget Min digitale hverdag så endrer for eksempel lyset i nattbordslampen min seg basert på om jeg veier for mye eller for lite i forhold til det målet jeg har satt.

Hvis du vil vite mer om vekta, så kan denne filmen være til hjelp.

2 Replies to “Blir man i bedre form av Withings Body Cardio Scale?”

  1. Fortsatt fornøyd? Var ikke helt happy med min WS-50. Opplevde den som noe ustabil.

    1. ja. Hadde samme opplevelsen som deg med WS-50, men opplever at denne er mer stabil. Med fare for å bli for personlig, så har jeg oppdaget at den sliter med å “lese meg” hvis jeg har veldig tørr hud på føttene. Har derfor gjort til vane og veie meg rett etter morgendusjen 🙂 Funker som fy!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.