En irriterende ting når man skal holde foredrag eller presentasjon digitalt er at presentasjonen din tar over hele skjermen eller skjermene. Du ser da ikke de andre i møte men bare slidene dine. Men hvis du har mac og du bruker Keynote så begynner ting å falle på plass.

Men den nye funksjonen «Play slideshow in window» har du full kontroll

I fjor høst kom Apple med en oppdatering til Keynote som gjorde at du kunne vise presentasjonen din i et vindu. Dette var en kjærkommen nyhet for oss som holder mange digitale foredrag fordi den gir deg muligheten til å dele det vinduet som viser slidene dine og tar ikke over hele skjermen din. Dette er spesielt viktig hvis du i tillegg hoster et webinar f.eks. for da vil du også gjerne ha tilgang til f.eks. teams eller zoom samtidig som du viser slides. Ulempen i første versjon var at du mistet «presenter view» og kun fikk se slidene dine. Men nå har det kommet en oppdatering til som også har «presenter view» i et eget vindu!

Lykke til!!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..