For godt over 2 år siden (tror jeg) ble jeg med på et kickstarter prosjekt for elsykkelen MATE. Jeg hadde nesten glemt hele greia da jeg plutselig før sommeren i år fikk melding om at nå skjer det ting.

Spenningen var til å ta og føle på når min egen MATE.X endelig ble levert på kontoret. For dette skal være en kontorsykkel nemlig. Og for en sykkel det er!! De har litt å hente på bruksanvising, og da spesielt for ekstrautstyr som skjermer og bagasjebrett, men etter litt søking og et par youtube-filmer så var vi i gang. Dette er en helt fantastisk farkost som tar meg rundt i byen på en elegant og behagelig måte.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Mate.bike er et København basert startup selskap som ønsket å lage en morsom, unik og rimelig elektrisk sykkel. Resultatet har blitt to modeller Mate og Mate X. Jeg har skaffet meg den siste (Mate X) som er den kraftigste og tøffeste. Den rimligste modellen ligger på ca. 13.000 danske kroner og den dyreste rundt 16.000 danske kroner. Så kommer det litt frakt, toll og mva i tillegg men fortsatt har du en tøff og bra el-sykkel til en relativt rimelig penge sammenlignet med mange andre modeller. Jeg er i alle fall superfornøyd og suser nå rundt i byen på min svarte MATE X.

Én kommentar

  1. Tilbaketråkk: Bikefinder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..