Ny chip nye muligheter

I går kveld var jeg invitert til et event på EPICenter i Stockholm. Anledningen var at de på dette kveldseventet skulle introdusere en ny NFC implant chip og jeg skulle få æren av å være en av de første i verden å få satt en inn. Godeste Hannes Sjöblad som inviterte meg lokket med «It’s not a chip, it’s a device» – og det var nok for meg 🙂

Chipen det er snakk om heter Siid og lages av DSruptive. Denne nye chipen er litt lengre enn den jeg har fra før, har mer minne og langt kraftigere antenne som skal gjøre den letter å bruke.DSruptive Page1

Det som er litt ekstra morsomt med denne nye chipen er at den har et lite ledlys som gjør at den lyser opp gjennom huden når den får kontakt med en leser.

Det som også var litt spesielt denne gangen var at jeg fikk den satt inn på en scene på Epicenter i Stockholm. Dette var en del av SINGULARITYU NORDIC SUMMIT og hvis du vil kan du se hvordan det gikk her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.