Ny chip nye muligheter

I går kveld var jeg invitert til et event på EPICenter i Stockholm. Anledningen var at de på dette kveldseventet skulle introdusere en ny NFC implant chip og jeg skulle få æren av å være en av de første i verden å få satt en inn. Godeste Hannes Sjöblad som inviterte meg lokket med “It’s not a chip, it’s a device” – og det var nok for meg 🙂

Chipen det er snakk om heter Siid og lages av DSruptive. Denne nye chipen er litt lengre enn den jeg har fra før, har mer minne og langt kraftigere antenne som skal gjøre den letter å bruke.DSruptive Page1

Det som er litt ekstra morsomt med denne nye chipen er at den har et lite ledlys som gjør at den lyser opp gjennom huden når den får kontakt med en leser.

Det som også var litt spesielt denne gangen var at jeg fikk den satt inn på en scene på Epicenter i Stockholm. Dette var en del av SINGULARITYU NORDIC SUMMIT og hvis du vil kan du se hvordan det gikk her.

2 Replies to “Ny chip nye muligheter”

  1. Hei, er du fornøyd med denne chipen så langt? Tror du denne er å satse på fremover?

    1. Hei, Denne chipen er jeg ganske fornøyd med. Dette skal være den nyeste og beste på markedet, men de fra https://www.biohax.tech/ skal også være veldig bra. Utfordringen er at det er litt vanskeligere enn man skulle tro å få brukt den til kommersielle og etablerte systemer. Det er ikke fordi det i prinsippet ikke er mulig, men fordi leverandørene av f.eks. låssystemer bare vil godkjenne egne kort f.eks. Men kjør på, det er fint at flere vil være med og teste ut!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.