Når “hikkemikk” fra internett funker :-)

I år har det vært varmt og oftere og oftere dukker det opp merkelige annonser både her og der. Jeg syntes jo det er gøy å teste rare ting, og derfor måtte jeg rett og slett bare som om “Artic Air” faktisk kunne være i nærheten av det de skrøt av i facebook annonsene sine.

Jeg hadde nesten glemt at jeg hadde bestilt vidunderet, men når det dukket opp må jeg innrømme at jeg ble ennå mer skeptisk enn jeg i utgangspunktet var. Det vi snakker om er “The Artic Air cooler” som er din lille personlige aircondition som drives via USB! Den koster 250,- kr. og jeg bare måtte prøve. I tillegg til at den skal gi kald luft, så har den også en rekke forskjellige farger du kan få frem som skal skape litt ekstra stemning. Når den omsider dukket oppi posten, var den ikke pakket inn none eske men surret inn i bobleplast. Jeg tenkte at hmmm – dette lover ikke så godt. Men jeg pakket ut vidunderet, fylte på vann som forklart i bruksanvisningen og fyrte i gang – og…. den virker 🙂 Den virker faktisk bedre enn mange airconditioner jeg har opplevd mange andre steder.

Jeg ligger nå i en sval liten bris fra boksen min på stuebordet, og klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken farge jeg skal velge på lyset – dette var faktisk en ganske gøyal overraskelse i positiv retning. Fortsatt god sommer 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.