Sommer er grilling og grilling betyr – at grillen må rengjøres. Må jeg gjøre det eller kan jeg finne en ny automatisk venn som kan fikse biffen!!Jeg skal innrømme at vi har hatt stor suksess med vår nye venn «James». Vår robot støvsuger og vaskekompis som jeg skrev om i Endelig kom roboten. Det var derfor med stor entusiasme jeg gikk til anskaffelse av Grillbot som ifølge reklamen skal ta seg av grillskrubbinga mens vi mennesker spiser.

 

Selv kjøpte jeg min Grillbot på hos roboteksterten.no , men jeg ser at man nå også kan få den hos elkjøp. Hvor om alt er, så fikk jeg omsider min Grillbot og i dag skulle den få prøve seg.

Mx2dfW1dSsCQDtcICFs2Sg

Grillen var med vilje ikke gjort ren etter forrige runde, og Grillbot-en ble plassert på kald grill (den skal det). Grillbot har en knapp, og ved å trykke på den en gang får du en 10 minutters rens, to ganger får du 20 minutter og ikke overraskende så får d 30 minutter hvis du trykker tre ganger. Jeg gikk for full pakke. Når man har valgt lengde på rensen, så har man noen sekunder på seg til å lukke lokket før Grillbot starter og rense.

 

 

Resultatet ble faktisk bedre enn jeg hadde trodd, og etter nok en runde med grilling og en ny runde med Grillbot må jeg si at dette ikke er så dumt. Men Grillbot vil nok ikke 100% gjøre oss mennesker overflødig når det kommer til grillskrubbing. Vi må nok bistå litt til, men Grillbot er en god og morsom assistent.

God sommer og god grilling!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..