For litt siden kom jeg tilfeldigvis over en S edition. Dette er en kunstformidler med en tvist, du kan nemlig abonnere på kunst i digital form.

Forsiden til S edition

S edition har tenkt litt annerledes enn andre. Har kan man kjøpe kunst naturligvis, men de konsentrerer seg om digital formidling. Hvis du kjøper et kunstverk så lastes det ned, og det er ditt til odel og eie. Men den mest interresante tilnærmingen her er det de kaller for «Art Stream». Ved å tegne et abonnement til 10$ i mnd. så får du tilgang til mer eller mindre hele arkivet og kan lage «spillelister» med den kunsten du liker. Kunsten henter du opp i nettleseren din, en app på mobilen eller en AppleTV app.

Screenshot av en av gallerisidene

Mange av kunstnerne er animatører og utnytter naturligvis mulighetene fult ut. Jeg testet ut på TV hjemme via appen på AppelTV-en og i kombinasjon med Philips Hue en mørk vinterkveld, så blir det mye opplevelse på en gang.

Her kan du høre og se mer om hvordan tjenesten fungerer.

2 kommentarer

  1. Ser veldig (!) kult ut. Når jeg skal velge abonnement (Art Stream) så får jeg opp at det koster 169kr/mnd, som jo ikke er 10$ som de sier på nettsidene. Vet du hvorfor det er slik forskjell når man abonnerer fra Norge?

    1. Godt spørsmål Jonny. Når du sier det så var det en kampanje når jeg startet. Noen dager gratis også 10$ mnd. Men hvis du velger årlig betaling blir det også litt rimeligere. Men jeg skal oppdatere saken. Takk for observasjonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..