Fysiske møteplasser er fortsatt viktige

Hvert annet år arrangeres en stor messe for byggenæringen. Dette er en fysisk møteplass for hele verdikjeden, så her møtes alt fra arkitekter og eiendomsutviklere til de som faktisk bygger eller leverer det som skal til for å bygge. I fjor høst var det over 43.000 besøkende. Det er altså enormt mange som fortsatt setter av tid til å møtes og for å holde seg oppdatert.

Gunnar Nybø er administrerende direktør i Bygg reis deg AS og ansvarlig for å holde på og å videreutvikle næringens fysiske møteplasser. I tillegg jobbes det masse med hva som er viktig for næringen å fokusere på fremover, og nå står naturligvis bærekraft, miljø og innovasjon i fokus.

Hør episoden her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..