En bluetooth hengelås må jo være tingen, jeg syntes i alle fall det

Noke heter denne herligheten og på bildet henger den på skapet mitt i gardroben på treninga. Tingen med Noke er at den ikke har hverken nøkkel eller kode, men styres av en app på telefonen min. Den er superenkel å sette opp, og den største utfordringen var egentlig å få den ut av esken.

Noke hengelåsen har tre innstillinger som du styrer i appen. Du kan lage en “kode” ved å klikke bøylen inn i låshuset (den var litt vanskelig å forstå, men se i videoen under når jeg åpner låsen så skjønner dere hva jeg mener), eller du kan velge 1-klikks eller 2-klikks åpning. 1-klikks betyr at du må være i nærheten med appen åpen, også trykker du på låsbøylen en gang og vips så er låsen oppe, eller du kan velge 2-kliks (den har jeg) da må du fysisk trykke på “unlock” i appen etter at du har trykket låsbøylen ned i låshuset.

Jeg må bare innrømme at jeg liker denne låsen. Den virker i tillegg til å være ganske solid, og hvis det skulle være sånn at du trenger å gi noen andre tilgang til å åpne låsen så går det også an å styre gjennom appen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.