Noke heter denne herligheten og på bildet henger den på skapet mitt i gardroben på treninga. Tingen med Noke er at den ikke har hverken nøkkel eller kode, men styres av en app på telefonen min. Den er superenkel å sette opp, og den største utfordringen var egentlig å få den ut av esken.

Noke hengelåsen har tre innstillinger som du styrer i appen. Du kan lage en «kode» ved å klikke bøylen inn i låshuset (den var litt vanskelig å forstå, men se i videoen under når jeg åpner låsen så skjønner dere hva jeg mener), eller du kan velge 1-klikks eller 2-klikks åpning. 1-klikks betyr at du må være i nærheten med appen åpen, også trykker du på låsbøylen en gang og vips så er låsen oppe, eller du kan velge 2-kliks (den har jeg) da må du fysisk trykke på «unlock» i appen etter at du har trykket låsbøylen ned i låshuset.

Jeg må bare innrømme at jeg liker denne låsen. Den virker i tillegg til å være ganske solid, og hvis det skulle være sånn at du trenger å gi noen andre tilgang til å åpne låsen så går det også an å styre gjennom appen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..