Vårsamlingen til Virke eHandel

Under årets Vårsamling for Virke eHandel ble jeg invitert for å snakke om hva vi tror kommer til å bli vesentlig for handelen fremover.

Jeg har latt meg inspirere av det jeg så og opplevde i New York i januar under NRFs The Big Show. Dette skal være en av de største retail konferansene i verden, og med sine over 35.000 deltagere og over 600 utstillere er det nok i alle fall ikke så langt unna.

Det viktigste stikkordet fra konferansen (også understøttet av bla. forrester.com) er digitalisering. Digitalisering av butikker og organisasjoner, sammen smeltingen av det digitale og den fysiske verden er i full gang og vi kan ikke stå utenfor. En av forqdragsholderene under NRF sa «i valget mellom å være on eller off-line, er det beste å velge begge deler». Selv Amazon har jo nå annonsert at de skal åpne mer enn 300 fysiske butikker. Utfordringen man som næringsdrivende har, er at kundene våre vil alltid sammenligne oss med den beste kundeopplevelsen de har hatt ett annet sted, uavhengig av hvor og med hvem det var.

Mine slides fra mitt innlegg finner du her. Ta bare kontakt hvis du lurer på noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..