Nytt år og nye muligheter – igjen

2010 !!

Ikke bare er det nytt år, men vi har jo tross alt kommet godt i gang også. I dag er det jaggu blitt 11. januar allerede og ting ser ut til å gå bra.

Jeg har som sikkert mange andre tenkt på alt jeg skal gjøre annerledes og ikke minst bedre i år, men det her jeg enn så lenge tenkt å holde for meg selv – mer eller mindre. En ting som er naturlig å dele her er at jeg også har ambisjoner om å bli litt flinkere til å blogge litt mer. Jeg har dog for lengst innsett at jeg ikke er noen blogger, og tror heller ikke at jeg kommer til å bli det – men litt bedre kan jeg bli.

Så om ikke annet er dette en start kombinert med et ønske om godt nytt år!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.