Nytt år og nye muligheter – igjen

2010 !!

Ikke bare er det nytt år, men vi har jo tross alt kommet godt i gang også. I dag er det jaggu blitt 11. januar allerede og ting ser ut til å gå bra.

Jeg har som sikkert mange andre tenkt på alt jeg skal gjøre annerledes og ikke minst bedre i år, men det her jeg enn så lenge tenkt å holde for meg selv – mer eller mindre. En ting som er naturlig å dele her er at jeg også har ambisjoner om å bli litt flinkere til å blogge litt mer. Jeg har dog for lengst innsett at jeg ikke er noen blogger, og tror heller ikke at jeg kommer til å bli det – men litt bedre kan jeg bli.

Så om ikke annet er dette en start kombinert med et ønske om godt nytt år!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..