Sommerferien er over

Sommerferien er over med bort i mot fravær fra det meste. Nå, etter en uke med avklimatisering begynner ting å falle på plass i vante rammer. Det er utrolig godt med ferie, men det er slett ikke så ille å vende tilbake til det normale livet igjen også.

Det er mulig denne posten oppleves som kun fyll fordi jeg ikke har så my annet fornuftig å skrive om, og det er antagelig riktig. Men jeg har lovet meg selv at jeg skal bli ennå flinkere til å være en smule mer aktiv her, men jeg har vel innsett at jeg ikke blir den største bloggeren i verden.

Har som vanlig høye ambisjoner og mange tanker. Denne høsten skal vies til virkelig å fordype meg mer og kanskje til og med komme opp med noe genialt. Som sagt, ambisjonene er det ikke noe å si på.

Noen tanker som svirrer ganske langt fremme i pannebrasken er å finne ut mer om er hvordan organisasjoner virkelig kan bruke sosiale medier og nettverk. Ja da, vi har lest og hørt og snakket masse om dette, men en viktig utfordring er ikke organisasjonens mangel på vilje men mangel på intern forankring. Alle snakker om at de må, men det er fortsatt langt frem til virkelig implementert og operasjonalisert aktivitet. Alt for mye blir styrt av mer eller mindre frivillige initiativ (som ofte er veldig gode), men hele byrden på liggende på den stakkaren som startet. Så dette skal jeg jobbe mer med.

I tillegg har jeg stor tro på Forresters artikkel om “The Future of the Social Web: In Five Eras” og er iverig tilhenger av openID og f.eks. facebook connect. Jeg er overbevist om at dette ikke bare byr på mange spennende og interessante muligheter, men også vil bidra til å gjøre vårt online liv både mer nyttig og relevant.

Så her er det bare å brette opp armene og kaste seg ut i det!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.