Sommerferien er over

Sommerferien er over med bort i mot fravær fra det meste. Nå, etter en uke med avklimatisering begynner ting å falle på plass i vante rammer. Det er utrolig godt med ferie, men det er slett ikke så ille å vende tilbake til det normale livet igjen også.

Det er mulig denne posten oppleves som kun fyll fordi jeg ikke har så my annet fornuftig å skrive om, og det er antagelig riktig. Men jeg har lovet meg selv at jeg skal bli ennå flinkere til å være en smule mer aktiv her, men jeg har vel innsett at jeg ikke blir den største bloggeren i verden.

Har som vanlig høye ambisjoner og mange tanker. Denne høsten skal vies til virkelig å fordype meg mer og kanskje til og med komme opp med noe genialt. Som sagt, ambisjonene er det ikke noe å si på.

Noen tanker som svirrer ganske langt fremme i pannebrasken er å finne ut mer om er hvordan organisasjoner virkelig kan bruke sosiale medier og nettverk. Ja da, vi har lest og hørt og snakket masse om dette, men en viktig utfordring er ikke organisasjonens mangel på vilje men mangel på intern forankring. Alle snakker om at de må, men det er fortsatt langt frem til virkelig implementert og operasjonalisert aktivitet. Alt for mye blir styrt av mer eller mindre frivillige initiativ (som ofte er veldig gode), men hele byrden på liggende på den stakkaren som startet. Så dette skal jeg jobbe mer med.

I tillegg har jeg stor tro på Forresters artikkel om “The Future of the Social Web: In Five Eras” og er iverig tilhenger av openID og f.eks. facebook connect. Jeg er overbevist om at dette ikke bare byr på mange spennende og interessante muligheter, men også vil bidra til å gjøre vårt online liv både mer nyttig og relevant.

Så her er det bare å brette opp armene og kaste seg ut i det!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..