Hvor er jeg og hva vil jeg?

Under en research runde her forleden snublet jeg over en litt artig tjeneste. Tjenesten heter Unthisty og dreier seg om å finne nærmeste “happy hour”. Kanskje ikke det aller mest nyttige, men kan jo fort bli gøy. Alle kan legge inn utesteder og angi når de har happy hour, og alle kan rate stedene.

I tillegg til rating av mat, drikke, atmosfære og service, vises også om stedet har f.eks. wifi osv. Tjenesten bruker google maps og kan jo, om ikke annet, vær nyttig når man er på storbyferie for å finne ut hvor man bør gå. Denne tjenesten kombinert med brightkite kunne jo bli en skikkelig killer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..