Hvor er jeg og hva vil jeg?

Under en research runde her forleden snublet jeg over en litt artig tjeneste. Tjenesten heter Unthisty og dreier seg om å finne nærmeste “happy hour”. Kanskje ikke det aller mest nyttige, men kan jo fort bli gøy. Alle kan legge inn utesteder og angi når de har happy hour, og alle kan rate stedene.

I tillegg til rating av mat, drikke, atmosfære og service, vises også om stedet har f.eks. wifi osv. Tjenesten bruker google maps og kan jo, om ikke annet, vær nyttig når man er på storbyferie for å finne ut hvor man bør gå. Denne tjenesten kombinert med brightkite kunne jo bli en skikkelig killer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.