Hvorfor det !!!

Hvorfor det?


Noen ganger luer jeg på hvorfor det? Akkurat som en unge (en av mine) som lurer på hvorfor det. Man får et svar, så lurer man bare på mer. Hvorfor det? Det er egentlig ganske gøy når det er man selv som lurer, men det kan drive en stakker til galskap – den som må svare altså!


Så hvorfor det? Det er egentlig et godt spørsmål. Jeg bruker det ofte i jobb sammenheng. «Vi ønsker oss en nettbasert tjeneste som kan….» sier de, så svarer jeg «Hvorfor det?». Det som overrasker meg ofte er at de ikke helt vet. De kan si ting som «fordi alle andre har det» eller «fordi vi føler at det er riktig akkurat nå» – men da sier jeg «hvorfor det?».


Det er et så grunnleggende herlig spørsmål, og folk blir så grunnleggende herlig forvirret noen ganger.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..